Autoverhuur

 

Bij Autobedrijf Schuurmans in Vught staan de auto’s voor u klaar

Wilt u een auto huren? Bij Autobedrijf Schuurmans huurt u al een auto voor € 35,- per dag. Wij hebben vele verschillende Hyundai-modellen voor de verhuur. Heeft u een bestelwagen of aanhanger nodig voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan hebben we een Mercedes met grote laadruimte of een Pak ’n Bak die u kunt huren. Scherpe prijzen, goede voorwaarden en een ruime autokeuze: voor autoverhuur komt u naar Schuurmans in Vught.

 

VOORWAARDEN 

Bovengenoemde prijzen zijn incl. btw / exclusief brandstof.

100 km / dag zonder verdere bijtelling.

Meerprijs / kilometer €0,15 voor personenauto’s en €0,19 voor bedrijfswagens.

Leeftijd  : minimaal 21 jaar

Eigen Risico 

rijbewijs korter dan 3 jaar                          €750,-

leeftijd jonger dan 24 jaar                         €750,-

leeftijd ouder dan 24 jaar                          €340,-

*Indien er beschadigingen zijn ontstaan aan de auto zonder dat deze verhaald kunnen worden op een tegenpartij zal het bovenstaande eigen risico direct voldaan dienen te worden.

Borg

De borg moet voorafgaande aan het huurcontract voldoen worden en deze bedraagt €135,- bij een huurperiode tot maximaal 3 dagen. Indien het huurcontract voor een langere periode wordt aangegaan bedraagt de borg €500,- (borgstelling via creditcard). Indien in de auto is gerookt, verdovende middelen zijn gebruikt of de auto op een andere manier is bevuild, zullen de schoonmaakkosten direct in mindering worden gebracht op de ontvangen borg (deze kosten zullen minimaal €100,- bedragen).

Overige regels

Ten alle tijden moeten de ter plaatse van kracht zijnde verkeersregels in acht worden genomen. Bij overtredingen hiervan kan uitsluiting van mogelijkheid tot verhuur in de toekomst opgelegd worden.

Indien de auto niet op de afgesproken tijd wordt teruggebracht zonder dat er sprake is van overmacht kan ook uitsluiting tot de mogelijkheid van verhuur in de toekomst opgelegd worden.

Bij constateringen van niet nakomen van gemaakte afspraken zal er ook een vermelding plaatsvinden in ons register, wat eventueel uitsluiting van verhuur tot gevolg heeft.

Verder zijn bij de overeengekomen huurovereenkomst, de algemene huurvoorwaarden van de BOVAG-Autoverhuurbedrijven van toepassing, welke bij ons bedrijf ter inzage beschikbaar zijn.

Aanhangwagenverhuur

Gaat u verhuizen en passen de spullen niet in de auto? Of moet u naar de stort rijden met groot afval? Bij ons tankstation verhuren wij diverse aanhangers. Klik hier voor de tarieven en mogelijkheden.