Onderhoud

Naast de Hyundai-showroom heeft Autobedrijf Schuurmans in Vught een universele werkplaats, waar alle merken auto’s terecht kunnen voor onderhoud en reparaties.

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Autoservice Vught heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. Uiteraard maken wij alleen gebruik van originele en/of door de fabriek voorgeschreven onderdelen, zodat de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft.

APK

Laat de Algemene Periodieke Keuring van uw auto uitvoeren door Autoservice Vught. In combinatie met een onderhoudsbeurt wordt deze keuring gratis uitgevoerd (excl. milieu- en afmeldkosten).

Bandenservice en 4-wieluitlijning

Niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor uw auto. Autoservice Vught adviseert u welke banden het beste bij uw auto passen. Ook voor 4-wieluitlijning bent u bij Autoservice Vught aan het juiste adres. Moderne computergestuurde apparatuur is beschikbaar om alle merken auto’s op de juiste manier uit te lijnen.

Winterbanden

Graag adviseren wij u bij de eventuele aanschaf van winterbanden. Wij hebben alle merken in ons assortiment tegen scherpe prijzen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om uw banden bij ons op te slaan. Informeer naar de voorwaarden. Bel 073 65 64 045 of stuur een e-mail naar info@schuurmansautos.nl.

Airco-onderhoud of -reparatie

Een goed werkende airco is onmisbaar. Het biedt verkoeling in de zomer en zorgt ervoor dat uw ramen niet beslaan in de winter. Regelmatige controle en onderhoud zijn wel noodzakelijk voor de juiste werking. Ook hiervoor kunt u bij Autoservice Vught terecht.