Financiering lease bij autobedrijf Schuurmans

Financiering & lease

 

Financiering

Veel mensen geven er bij de aanschaf van een auto de voorkeur aan de aankoop (deels) te financieren.

U kunt bij Autobedrijf Schuurmans ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. 
Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. 
Door (een deel van) het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Wij kunnen u op dit gebied als 'verbonden bemiddelaar' service verlenen. Wij treden alleen op als bemiddelaar tussen u en de financieringsverstrekker. Ons doel is om goede auto’s te verkopen tegen een goede prijs en uitstekende service te verlenen. Bemiddelen bij het afsluiten van een financiering is hiervan een onderdeel.

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Meer weten? Via onderstaande button vind u ondermeer informatie over welke type auto's u kunt leasen en u kunt een offerte aanvragen voor de voor u beste Private Lease aanbieding. Vanzelfsprekend staan wij bij Autobedrijf Schuurmans klaar om uw vragen te beantwoorden.