Tankstation Vught autobedrijf Schuurmans

Tankstation

 

24 uur per dag tanken

Ook het TotalEnergies Tankstation is onderdeel van Autobedrijf Schuurmans. U kunt 24 uur per dag bij ons tankstation terecht. In onze shop kunt u, tijdens openingstijden, terecht voor olie, koelvloeistof, ruitensproeiervulling en allerlei handige en leuke accessoires. Ook voor een versnapering, frisdrank of kopje koffie is TotalEnergies Tankstation aan de Industrieweg het juiste adres.

TotalEnergies Tankstation in Vught

Naast de standaard brandstoffen verkopen wij ook Excellium brandstof van TotalEnergies. De benzine en diesel hebben speciale toevoegingen die zorgen voor een volledigere verbranding van de brandstof. Dit betekent dat u langer met de brandstof doet en de uitlaatgassen minder milieuvervuilend zijn.

Tankshop

In onze shop kunt u tijdens openingstijden terecht voor al uw accessoires en verzorgingsartikelen die uw auto in perfecte conditie houden. U kunt hier onder meer terecht voor tabakswaren, broodjes, sandwiches, warme snacks, frisdranken, koffie etc.

Openingstijden tankshop:

  • Maandag t/m vrijdag: 07.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag: 08.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Aanhangwagenverhuur

Gaat u verhuizen en passen de spullen niet in de auto? Of moet u naar de stort rijden met groot afval? Bij ons tankstation verhuren wij diverse aanhangers. Klik voor de tarieven en mogelijkheden.